BİROL ÖZ - OKUL MÜDÜRÜ

Başöğretmen

28.02.1969 yılında Mersin ili Anamur ilçesinde dünyaya gelmişim. İlköğrenimimi burada tamamladıktan sonra 1981-82 Eğitim Öğretim yılında Karaman İmam Hatip Lisesinde başladığım ortaöğretimden 1987 yılında mezun olarak aynı yıl Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini kazandım. 1992 yılında İlahiyat Fakültesinden de mezun olarak Antalya/Gazipaşa/Gazipaşa Lisesinde Din Kültürü ve Ahalak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başladım. Meslek hayatım boyunca farklı tür ve kademelerde öğretmenlik ve idarecilik görevlerini yürütürken aynı zamanda Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Din Eğitimi alanında Yüksek Lisansımı tamamladım. Halen Mersin Tarsus Ashab-ı Kehf Anadolu imam Hatip Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım. Evli ve üç çocuk babasıyım.