Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz

Uluslararası İmam Hatip Lisesi Projesi; müslüman ülkelerde ve müslümanların yaşadığı diğer ülkelerde din hizmeti elemanı ve din eğitimi elemanı yetiştirilmesine katkıda bulunmak, istekli öğrencilerin yükseköğrenimden önce din eğitimi almalarını destekleyerek eğitim ve kültür işbirliklerini geliştirmek amacıyla kurulmuştur. Biz de Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile imzalanan bu protokol çerçevesinde faaliyetlerimizi yürütmekteyiz. Ayrıca öğrencilerimize küresel vatandaşlık için gereken bilgi beceri ve donanımları sunmaktayız. Farklı kültürlerden birçok öğrencimiz olmasından dolayı global ve çok kültürlü bir eğitim ortamımız vardır. Bu çeşitlilik özellikle de dil öğrenimi konusunda tüm öğrencilerimizi destekleyen bir etmendir.

20 farklı ülkeden 36 yabancı uyruklu öğrencimiz okulumuzda eğitim öğretime devam etmektedir.

16-03-2024

Yayın: 09.03.2023 - Güncelleme: 16.03.2024 23:29 - Görüntülenme: 280