PANSİYON KAYIT KLAVUZU

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında pansiyona kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz için gerekli bilgi ve belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Önemli:

• Pansiyon kayıt işlemlerinin öğrencinin anne ve babası dışında üçün kişiler tarfından yapılması mümkün değildir.
  • 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı başlamadan belirtilen evrakların teslim edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde kayıt işlemi yapılamayacaktır.

PANSİYONA BAŞVURU ve KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

A-  Öğrenci Tarafından Kayıt İçin Gelirken Hazırlanması Gereken Evraklar:

1. Sınav Sonuç veya Öğrenci Belgesi
  2. Sağlık Raporu (Herhangi bir hastaneden "yurtta kalmasında sakınca yoktur." ibareli sağlık raporu. Tahlil ve röntgen ile bulaşıcı hastalığının olmadığı tespit edilecektir. Heyet raporuna gerek yoktur.)
  3. Mezun Olunan Okuldan Alınacak Belge ("okul değiştirme cezası" ve "8. sınıfta sınıf tekrarı yapmadığını" gösterir belge)
  4. İkametgâh Belgesi (e-devletten alınabilir)
  5. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Kayıtlı olunan Nüfus Müdürlüğünden veya e-devletten alınabilir.)
  6. Öğrenci ve Veliye ait Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (2'şer adet)
  7. Vesikalık fotoğraf (Öğrencinin son 6 ay içinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğrafı)
  8. Öğretmen Olduğuna Dair Belge (Yönetmeliğin 17.maddesi çerçevesinde Öğretmen çocuğu kontenjanından faydalanmak isteyen öğrenciler için: Velisinin öğretmen olduğuna dair belge ile birlikte görev yaptıkları yerleşim birimlerinde çocuklarının devam edeceği düzeyde okul bulunmayan öğretmen çocuklarından görevli oldukları il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınacak belge.)

B-  Ayrıca Aşağıda Belirtilen Standart Formlar:

İlgili Formlar için  TIKLAYINIZ...

Yayın: 08.03.2023 - Güncelleme: 05.05.2023 16:10 - Görüntülenme: 367